Mar

Profesionais, expertos e responsables públicos estudan en Poio como garantir un futuro sostible para o marisqueo na Ría de Pontevedra

O evento reuniu a medio centenar de persoas na Casa Rosada, con relatorios científicos, mesas redondas e un obradoiro gastronómico, e concluíu coa redacción dun decálogo de propostas para a viabilidade e sustentabilidade do marisqueo a medio e longo prazo. A I Xornada Técnica da […]

Profesionais, expertos e responsables públicos estudan en Poio como garantir un futuro sostible para o marisqueo na Ría de Pontevedra Read More »

As Xornadas Gastronómicas da Ameixa volven a Poio para ofrecer a xoia da ría en todas as súas preparacións

Continúan o éxito da 37ª Festa da Ameixa, que encheu Campelo de visitantes e esgotou todas as racións dispoñibles. Ángel Moldes subliña que “Poio ten dous piares fundamentais: o mar e o turismo. Apostamos decididamente por unir forzas entre administracións, sector hostaleiro e profesionais do

As Xornadas Gastronómicas da Ameixa volven a Poio para ofrecer a xoia da ría en todas as súas preparacións Read More »

As Xornadas Técnicas da Ameixa reunirán en Poio a administracións, expertos e profesionais ao redor do marisqueo na Ría de Pontevedra

Celebrarase o xoves 2 de outubro na Casa Rosada e servirá como complemento á 37º edición da Festa da Ameixa de Campelo. Incluirá relatorios, unha mesa redonda con axentes do sector así como un obradoiro de showcooking e degustación gastronómica coa ameixa como protagonista INSCRICIÓN

As Xornadas Técnicas da Ameixa reunirán en Poio a administracións, expertos e profesionais ao redor do marisqueo na Ría de Pontevedra Read More »

Scroll al inicio